Vegaaninen sianliha on valmistettu kikherneistä ja tattarista, ja siihen on lisätty omenaa ja paahdettua sipulia. Se on 100 % vegaaninen ja täydellinen lisä kaikenlaisiin leipiin. Se on runsas terveellisiä hiilihydraatteja, kuituja, proteiineja, vitamiineja ja mineraaleja. Helico, joka tunnetaan myös nimellä kikherneet tai italialaiset herneet, on todellinen ravinteiden proteiinilähde. Sen koostumuksessa on myös suuria määriä B-vitamiineja, C-vitamiinia, foolihappoa sekä ravintokuitua ja monia mineraaleja, kuten kalsiumia, rautaa, magnesiumia, kaliumia ja sinkkiä. Kikherneiden sisältämät ainesosat estävät ummetusta, säätelevät ulostuksen rytmiä ja vähentävät myös verenpainetta ja kolesterolia. Puurosta löydämme runsaasti proteiineja, jotka ovat esimerkiksi palkokasvien proteiineja ja kuituja.
Vegaaninen rasva valmistettiin kikherneistä ja tattarista, johon lisättiin omenaa ja paahdettua sipulia. Se on 100 % vegaaninen ja täydellinen lisä kaikenlaiseen leipään. Se on runsas terveellisiä hiilihydraatteja, kuitua, proteiinia, vitamiineja ja mineraaleja. Kikherne, joka tunnetaan myös nimellä italialaiset herneet, on todellinen ravinteiden aarreaitta. Sen koostumuksessa on myös suuria määriä B-vitamiineja, C-vitamiinia, foolihappoa sekä ravintokuitua ja lukuisia mineraaleja, kuten kalsiumia, rautaa, magnesiumia, kaliumia ja sinkkiä. Kikherneissä olevat ainesosat estävät ummetusta, säätelevät suolen liikkeitä ja vähentävät myös verenpainetta ja kolesterolia. Puurosta löytyy runsaasti proteiinia, joka koostuu palkokasvien proteiineista ja kuidusta. Se sisältää eksogeenisia aminohappoja: lysiiniä, joka parantaa kalsiumin imeytymistä ja vahvistaa immuunijärjestelmää, sekä tryptofaania, joka on välttämätön serotoniinin tuotannolle.
Puolukka on rikas vitamiinien (C, B, E, K vitamiinit), mineraalien (natrium, kalium, fosfori, kalsium, magnesium, mangaani, rauta), kuidun, orgaanisten happojen, karotenoidien, flavonoidien, tanniinien ja pektiinien lähde. Puolukka ei menetä ominaisuuksiaan lämpökäsittelyn aikana, joten terveyshyötyjen vuoksi voit nauttia sen valmistuksia, jotka eivät ole yhtä happamia kuin tuoreet puolukat. Puolukka toimii erittäin hyvin virtsatieinfektioiden uusiutumisen ehkäisyssä. Se happamoittaa virtsaa, mikä johtaa bakteerien kuolemaan, jotka löytyvät rakosta. Lisäksi puolukan sisältämät hapot vähentävät bakteerien kiinnittymistä, minkä ansiosta ne erittyvät virtsaan. Puolukan sisältämät hapot ovat tehokkaita munuaiskivien ehkäisyssä ja hoidossa. Kuivattu puolukka estää myös ikenitaudin ja plakin muodostumisen. Puolukalla on voimakkaat antioksidanttiset ominaisuudet.